Showrooms in AV-Connection Sønderborg | AV-Connection
AV-Connection
Home Return goods Stores Information
Login
 
 
TEL. +45 7442 1078 (WEEKDAYS 9-17) BUY & TRY ON MANY PRODUCTS FAST DELIVERY FROM 29 DKK IN DENMARK 30 DAYS RETURN POLICY WITH PRICE GUARANTEE  
Sale, offers and demo goods by AV-Connection
New products at AV-Connection
January sale 2019 at AV-Connection
E-mærket

AV-CONNECTION WEBSHOP

AV-Connection er en moderne netbutik med et kæmpe udvalg og lager inden for HiFi-, hjemmebiograf- og professionelt AV udstyr, samt kabler og tilbehør til stærke priser.

Med vores solide erfaring siden år 2000 og teknisk stærke salgs- og support team, er du altid sikret et højt service niveau, når du handler hos AV-Connection.
Opening hours:
Mon - Friday: 09:00 - 17:00
Saturday: Closed
AV-Connection Webshop´s phone number +45 7442 1078
AV-Connection Webshop's E-mail info@av-connection.com

AV-CONNECTION ODENSE

AV-Connection i Odense er Fyns Hi-Fi Mekka. Her finder du altid et bredt udvalg af lyd- og billede produkter præsenteret i rolige og stilrene omgivelser.

Vores kyndige personale står klar til at opfylde dit behov, uanset om det er et mindre anlæg, Hi-Fi og streaming anlæg, TV løsning eller komplet professionel AV installation.
Opening hours:
Mon - Thursday: 10:00 - 17:30
Friday: 10:00 - 18:00
Saturday: 10:00 - 13:00
AV-Connection Odense´s phone number +45 3510 3030
AV-Connection Odense's E-mail avo@av-connection.com

AV-CONNECTION SØNDERBORG

AV-Connection Sønderborg ligger i forbindelse med netbutikken, hvor vi præsenterer en stort del af vores kvalitets produkter indenfor lyd og billede.

Med demonstration af alt lige fra streaming løsninger til ægte Hi-Fi stereo anlæg, og en fuldt ud dedikeret hjemmebiograf, er AV-Connection Sønderborg virkelig et besøg værd.
Opening hours:
Mon - Thursday: 10:00 - 17:30
Friday: 10:00 - 18:00
Saturday: 10:00 - 14:00
AV-Connection Sønderborg´s phone number +45 7442 1078
AV-Connection Sønderborg's E-mail info@av-connection.com
 

AV-Connection Sønderborg

I forretningen i Sønderborg, hvorfra også internetbutikken drives, findes der en lang række showrooms med et stort udvalg af vores hifi og hjemmebio produkter. Alle er velkommne til at komme forbi og få en uforpligtende demonstration og snak.

AV-Connections butik i Sønderborg er placeret i udkanten af Center Øst på Kærvej, drej ind ved Frøs Herreds Sparekasse, så ligger butikken overfor Postdanmarks distributionscenter. Klik her for at læse meget mere om AV-Connection generelt og hvordan du finder butikken i Sønderborg; se hvor på et kort her.


Adresse:
AV-Connection A/S
Kærvej 71-73
6400 Sønderborg
Tlf. nr.: 7442 1078
CVR nr.: 2790 7547
E-mail: info@av-connection.dk
Åbningstider butik:
Mandag - Torsdag: 10.00 - 17.30
Fredag: 10.00 - 18.00
Lørdag: 10.00 - 14.00

Åbningstider telefon:
Mandag - Torsdag: 9.00 - 17.00
Fredag: 9.00 - 16.00

Sønderborg Butikken - TV lyd, streaming og multirum

I butikken findes blandt andet en elegant opstilling med et UNNU Hi-Fi møbel og et stort Panasonic Ultra HD TV, samt masser af væghøjttalere og soundbars. Her viser vi mulighederne med disse flotte møbler i kombination med TV, og ikke mindst hvordan man kan skjule kabelrod og enheder der ikke ønskes vist i en stue.

Vi har i butikken også et udvalg af streamingudstyr, Bluetooth højttalere og radioer, der vel at mærke stadig kan spille god HiFi lyd på trods af den lille størrelse.

Herudover har vi et stort udvalg af kabler, adapterer og antenne materiel.
 

The following brands can be demonstrated in this showroom:
Beoplay Dynaudio Flexson Flic Hegel JBL Libratone LOEWE Panasonic PIEGA Pure
SACKit SONOS SVS UNNU Vogels Vogels THIN Yamaha

Sønderborg Showroom 1 - Bose og transportabel lyd

I dette showroom har vi samlet en række spændende produkter fra Bose og B&O PLAY, hvor der er mulighed for at få demonstreret multi-rums streaming, lydsystemer til fladskærme, samt høretelefoner. Her findes også en række DAB+ og internet radioer, blandt andet fra Scansonic og Tivoli Audio. 

The following brands can be demonstrated in this showroom:
Audiovector Beoplay BOSE BOSE Pro Bülow Stand JBL Pure SACKit Tivoli Audio Yamaha

Sønderborg Butikken - Hi-Fi stereo

Dette lytterum er indrettet med et udvalg af stereo anlæg fra bla. Hegel, Rotel, Yamaha og Onkyo, samt et stort udvalg af gulv- og reolhøjttalere fra bla. Piega, Dynaudio, Audiovector, System Audio, Klipsch og Monitor Audio. Her er mulighed for en god testlytning af stereoanlæg og højttalere i mange forskellige prisklasser.

I samme rum, modsat stereo anlægene er der opsat et udvalg af soundbare fra Yamaha.
 

The following brands can be demonstrated in this showroom:
Audiovector Clic Dynaudio Emotiva Hegel Inakustik Klipsch Lenco LOEWE Nedis König PIEGA
Podspeakers Pro-Ject Rega Sonitus SUPRA SVS System Audio Thorens

Sønderborg Showroom 2 - High-end stereo

I dette showroom har vi forskellige TV og surround opstillinger med udgangspunkt i at det skal være præsentabelt i en almindelig stue. Det er dog stadig indrettet med den gode lyd for øje, via specielle dæmpninger af rummet, således det fulde indtryk fra lyden kan nydes.

Surround sektionen består af bredt udvalg fra Onkyo og Yamaha og med tilhørende højttalere fra blandt andet SVS og Audiovector, samt et Jamo THX system. Billedet bliver præsenteret på forskellige TV fra Panasonic, samt en projektor i den mellemste prisklasse fra Epson.

Ønsker du at lytte på andre højtalere end dem der er stillet op, er der naturligvis mulighed for det, dog normalt ved forud at have aftalt dette med salgsafdelingen.
 

The following brands can be demonstrated in this showroom:
Audiovector BOSE Pro ClearAudio Emotiva Hegel Inakustik Mark Levinson Nordost PIEGA Pro-Ject Rotel
Sonitus SONOS SUPRA SVS Yamaha

Sønderborg Showroom 3 - Cine de AV-Connection

AV-Connections rendyrkede biograf "Cine de AV-Connection" er en speciel konstrueret biograf til fremvisning af projektorer og alt hvad der ellers hører til i en ægte hjemmebiograf. Mangler du inspiration til et gør-det-selv hjemmebiograf projekt, så er her masser at komme efter.

Rummet er konstrueret med skrå vægge og akustik-lofter, som er beregnet af en professionel akustiker. Dette bevirker at efterklangstiden stort set er ens på alle frekvensområder, hvilket giver et meget lyd-dødt lokale, som netop er helt optimalt for biograflyden. Træskeletterne i væggene er ydermere tilpasset med forskellig lægte-afstand, så de forskellige basfrekvenser absorberes over så stort et frekvensområde som muligt. Det bevirker tilsammen, at det er lyden fra højttalerne man hører, og ikke rummet der spiller med. I biografen er der monteret biografstole i forskudt niveau som er med til at give den helt rigtige stemning.

Her kan opleves Blu-ray afspillere fra Oppo, surround processor + effektforstærker fra Yamaha, og komplet højttaler setup fra Klipsch. Billedet leveres af projektorer fra Epson, Sony og Panasonic, som projekteres op på et Lissau Tab-Tension motor lærred.

Der er benyttet både Vogels og Chief projektor ophæng, samt et stort AV møbel til anlæget.

Der vil være mulighed for at få demonstreret film og musik på Blu-ray i biografen.
 

The following brands can be demonstrated in this showroom:
DSPeaker Elite Screens Emotiva JVC Klipsch Panasonic SONY SunFlux SUPRA SVS Vogels
Yamaha


CUSTOMER SERVICE
• About AV-Connection
• Customer references
• Sales conditions
• Return and complaints
INFORMATION
• Payment
• Shipping
• Buy & Try
• Price match
• Product features
CURRENT
• Product news
• Special offers
• January sales
• Newsletter
• Company gifts
SHOPS
• Odense
• Sønderborg
• Webshop
Newsletter sign up
     
E-mærket   Trustwave - Trusted Commerce   Post nord
AV-Connection A/S  •  VAT no. : DK27907547  •  Kaervej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Denmark  •  Tel. no. +45 7442 1078  •  E-mail: info@av-connection.com
arrow_upward