AV-Connection Odense References | AV-Connection
AV-Connection
Home Return goods Stores Information
Login
 
 
TEL. +45 7442 1078 (WEEKDAYS 9-17) BUY & TRY ON MANY PRODUCTS FAST DELIVERY FROM 29 DKK IN DENMARK 30 DAYS RETURN POLICY WITH PRICE GUARANTEE  
Sale, offers and demo goods by AV-Connection
New products at AV-Connection
January sale 2019 at AV-Connection
AV-CONNECTION STORES AND SERVICES
AV-Connection Webshop
AV-Connection Odense
Sales personal in Odense
Special offers in Odense
AV system rental in Odense
Custom installation on Funen
AV-Connection Odense References
Showrooms in Odense
Events in Odense
Panasonic Center
Technics
AV-Connection Odense Facebook
AV-Connection Sønderborg
Custom installation
Rental of music system
GENEREL INFORMATION
Articles
Newsletter
Product features
E-mærket

AV-CONNECTION WEBSHOP

AV-Connection er en moderne netbutik med et kæmpe udvalg og lager inden for HiFi-, hjemmebiograf- og professionelt AV udstyr, samt kabler og tilbehør til stærke priser.

Med vores solide erfaring siden år 2000 og teknisk stærke salgs- og support team, er du altid sikret et højt service niveau, når du handler hos AV-Connection.
Opening hours:
Mon - Friday: 09:00 - 17:00
Saturday: Closed
AV-Connection Webshop´s phone number +45 7442 1078
AV-Connection Webshop's E-mail info@av-connection.com

AV-CONNECTION ODENSE

AV-Connection i Odense er Fyns Hi-Fi Mekka. Her finder du altid et bredt udvalg af lyd- og billede produkter præsenteret i rolige og stilrene omgivelser.

Vores kyndige personale står klar til at opfylde dit behov, uanset om det er et mindre anlæg, Hi-Fi og streaming anlæg, TV løsning eller komplet professionel AV installation.
Opening hours:
Mon - Thursday: 10:00 - 17:30
Friday: 10:00 - 18:00
Saturday: 10:00 - 13:00
AV-Connection Odense´s phone number +45 3510 3030
AV-Connection Odense's E-mail avo@av-connection.com

AV-CONNECTION SØNDERBORG

AV-Connection Sønderborg ligger i forbindelse med netbutikken, hvor vi præsenterer en stort del af vores kvalitets produkter indenfor lyd og billede.

Med demonstration af alt lige fra streaming løsninger til ægte Hi-Fi stereo anlæg, og en fuldt ud dedikeret hjemmebiograf, er AV-Connection Sønderborg virkelig et besøg værd.
Opening hours:
Mon - Thursday: 10:00 - 17:30
Friday: 10:00 - 18:00
Saturday: 10:00 - 14:00
AV-Connection Sønderborg´s phone number +45 7442 1078
AV-Connection Sønderborg's E-mail info@av-connection.com
 

AV-Connection Odense References

AV-Connection Odense tilbyder komplette løsninger til private og erhverv.


Installationer kan omfatte et mødelokale, hjemmebiograf, skoler, butiks- el. restaurationsløsninger, eller helt nye installationer i forbindelse med flytning eller nybygning.
Vi er specialister på alle de mærker vi fører, og vi lægger en stor ære i at være de bedste i branchen. Kontakt os og lad os blive udfordret af dine ønsker om din billede- eller lydløsning!

Så uanset om det er små eller store løsninger, til privat eller erhverv - så er vi værd at kontakte.
Nedenstående referencer er blot et udsnit af vores installationer.

TDC Erhvervscenter

FrokoststueTDC har opført nyt og fantastisk flot erhvervscenter i Odense. AV-Connection Odense fik opgaven at levere lyd og billede til mødelokalet, frokoststuen samt kontorer.

I frokoststuen har vi loftmonteret en 55" skærm med tiltfunktion. Installationen er udført med skjult kabelføring og dertil er der selvfølgelig monteret en TDC hometrio tv boks.
MødelokaleI mødelokalet har vi monteret en kraftig projektor, som klarer alle hverdagens opgaver selv i kraftigt dagslys.
Sammen med projektoren, er der monteret et sæt aktive højttalere og motorstyret 94" lærred, som kører op/ned når projektoren aktiveres.
Alt kabelarbejdet er gemt under loftet, og dette sikrer et pænt og imødekommende lokale.
Installation hos City 4 sport & spil

Vi fik til opgave at forvandle spillehallen City 4 #Odense til en moderne sportscafe med det bedste inden for billede og lyd.

City4 TravbaneI afdelingen for travbanen var det forhenværende setup forældet - Med deres nye lysstærke projektor i HD kan du opleve trav på 96" storskærm, hvor vi garanterer du ikke går glip af noget.

City4 FodboldI fodboldafdelingen kan man nu opleve live fodbold på 106" billede i Full HD, understøttet af et lydsystem bestående af 6 højttalere, hvoraf de to forreste er indbygget i væggen, og flankerer storskærmen - resten er gemt i loftet og derved usynlige. Sammen med to stk. 58" TV, kan der vises 3 storkampe på samme tid.


Hans Christian Andersen Airport (Odense lufthavn)

AV-Connection i Odense fik til opgave at lave nyt mødelokale, samt at lave lyd/informationsanlæg til check-in området/afgangshallen i HCA Airport.
Via god dialog og enighed om opgaverne fik AV-Connection realiseret HCA Airport's behov.


MødelokaleI mødelokalet "The little Mermaid" opsatte vi en ekstrem lysstærk professionel projektor fra Panasonic som klarer alle opgaver i dagslys. Vi lagde meget vægt på specielt brugervenligheden i dette system, samt et fantastisk 120" billede og en lyd der skulle være så god så det matchede det store billede - og det lykkedes til fulde.


LoftI loftet har vi installeret 4 stk. indbygningshøjttalere som er tilsluttet to aktive forstærkere som er gemt over loftet. Al lyd betjenes direkte via projektoren da denne er forbundet med de skjulte forstærkere. Dette sikrer et helt stilrent mødelokale uden synlige kabler og højttalere.


AnkomstTydelig og ren gengivelse af informationer til de rejsende i check-in/afgangshallen var et krav fra HCA Airport til os - en opgave vi fik løst til fulde så alle kommer godt afsted og får tydelige og præcise informationer fra personalet i lufthavnen.
Samtidig valgte man at få monteret endnu en lysstærk projektor sådan så afgangshallen kan "omdannes" til et stort mødelokale i de dage hvor der ikke er afgange til feriedestinationer fra HCA Airport.
Har du spørgsmål eller interesse i lignende opgaver, så kontakt os på Tlf. 35 10 30 30 eller på mail: Odense@av-connection.dk

CUSTOMER SERVICE
• About AV-Connection
• Customer references
• Sales conditions
• Return and complaints
INFORMATION
• Payment
• Shipping
• Buy & Try
• Price match
• Product features
CURRENT
• Product news
• Special offers
• January sales
• Newsletter
• Company gifts
SHOPS
• Odense
• Sønderborg
• Webshop
Newsletter sign up
     
E-mærket   Trustwave - Trusted Commerce   Post nord
AV-Connection A/S  •  VAT no. : DK27907547  •  Kaervej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Denmark  •  Tel. no. +45 7442 1078  •  E-mail: info@av-connection.com
arrow_upward