Special offers | AV-Connection
 
AV-Connection
  Home Return goods EAN invoice Shops Information
Login
AV-Connection E-mærket
 
 
 
Video Audio Pro AV Antenna AV furniture Cables & Plugs Power  
New products at AV-Connection
Sale, offers and demo goods by AV-Connection
Xmas ideas by AV-Connection
 
Show products by brand
E-mærket
 

Tilbud og restsalg

AV-Connection tilbud og udsalgHos AV-Connection er der altid mulighed for at finde nogle gode tilbud. Vi har et stort salg og derfor også løbende udskiftninger i hvad vi lagerfører, samt vi ofte opkøber restpartier og derfor vil der altid være noget spændende i tilbudslisten. Se nogle af de aktuelle tilbud i listen nedenunder.

God tilbudsjagt!

Se aktuelle demovarer på udsalg hos AV-Connection Odense og AV-Connection Sønderborg.


Tilbuds sektioner

Demo- og returvarer Video Audio Pro AV Antenna AV furniture Cables & Plugs Power

BeoPlay P2 personlig og ultrabærbar Bluetooth højttaler med stor fyldig lyd, tap-and-shake og op til 10 timer batteritid - Passer perfekt i taske eller lomme
BeoPlay P2 bluetooth speaker
From 134,21 EUR BeoPlay P2 personlig og ultrabærbar Bluetooth højttaler med stor fyldig lyd, tap-and-shake og op til 10 timer batteritid - Passer perfekt i taske eller lomme
Ultra HD HDMI splitter fra Goobay, der understøtter 1080p, 4K og 3D. Forstærker samtidigt signalet så det kan række op til 20 meter.
Ultra HD HDMI splitter
From 53,60 EUR Ultra HD HDMI splitter fra Goobay, der understøtter 1080p, 4K og 3D. Forstærker samtidigt signalet så det kan række op til 20 meter.
Konverter et HDMI ARC signal fra et TV til et analogt stereo output med denne Lindy konverter.
Lindy HDMI ARC to stereo audio converter
From 73,75 EUR Konverter et HDMI ARC signal fra et TV til et analogt stereo output med denne Lindy konverter.
Lindy HDMI 4K Audio Extractor med ARC og MHL der gør det muligt at trække digital lyd ud af et HDMI ARC signal fra et TV.
Lindy HDMI audio axtractor
From 73,75 EUR Lindy HDMI 4K Audio Extractor med ARC og MHL der gør det muligt at trække digital lyd ud af et HDMI ARC signal fra et TV.
Maximum PowerLine 500 NANO kit giver dig mulighed for at lave netværksadgang i hele huset via dine eksisterende stikkontakter
Maximum Powerline 500 NANO kit, 500 mbps
From 30,76 EUR Maximum PowerLine 500 NANO kit giver dig mulighed for at lave netværksadgang i hele huset via dine eksisterende stikkontakter
Udover optiske og koaxiale indgange, er denne DAC også forsynet med micro-USB port. Perfekt all-round DAC til selv bedre stereo anlæg.
Pro-Ject DAC Box USB
From 133,67 EUR Udover optiske og koaxiale indgange, er denne DAC også forsynet med micro-USB port. Perfekt all-round DAC til selv bedre stereo anlæg.
SUPRA fejre 40 år med no-nonsense kabler og har i den anledning skabt XL ANNORUM. Et highend højttalerkabel - uden voodoo - men med masser af vellyd.
SUPRA Cables XL ANNORUM bi-amp speaker cableset
From 335,72 EUR SUPRA fejre 40 år med no-nonsense kabler og har i den anledning skabt XL ANNORUM. Et highend højttalerkabel - uden voodoo - men med masser af vellyd.
Ønsker du et HDMI kabel i den højste kvalitet til de mest krævende opgaver, Fuld HD, 3D og 4K Ultra HD? Så er Supra HDMI kablet man bør vælge.
SUPRA High Speed HDMI cable
From 45,54 EUR Ønsker du et HDMI kabel i den højste kvalitet til de mest krævende opgaver, Fuld HD, 3D og 4K Ultra HD? Så er Supra HDMI kablet man bør vælge.
Supra Quadrax højttalerkabel i høj kvalitet i bi-wire udgave (2x4.0 mm2) termineret med stik
SUPRA Quadrax Bi-wire speaker cable pair
From 174,51 EUR Supra Quadrax højttalerkabel i høj kvalitet i bi-wire udgave (2x4.0 mm2) termineret med stik
Apple TV 4K muliggør film og serier i imponerende 4K HDR-kvalitet. Streame sport og nyheder direkte og få adgang til indhold i apps som HBO, Netflix og Viaplay
Apple TV 4K (5th generation)
From 194,66 EUR Apple TV 4K muliggør film og serier i imponerende 4K HDR-kvalitet. Streame sport og nyheder direkte og få adgang til indhold i apps som HBO, Netflix og Viaplay
BeoPlay A6 og dens unikke form er designet til en moderne livsstil og så fylder den hele rummet med en fyldig lyd uanset hvor du befinder dig i rummet
BeoPlay A6 speaker
From 671,57 EUR BeoPlay A6 og dens unikke form er designet til en moderne livsstil og så fylder den hele rummet med en fyldig lyd uanset hvor du befinder dig i rummet
B&O PLAY Connection Hub muliggør at koble BeoPlay S8 system samt andre BeoLab højttalere til næsten alle TV og audio kilder via optisk eller analog
BeoPlay Connection Hub
From 174,51 EUR B&O PLAY Connection Hub muliggør at koble BeoPlay S8 system samt andre BeoLab højttalere til næsten alle TV og audio kilder via optisk eller analog
BeoPlay P2 personlig og ultrabærbar Bluetooth højttaler med stor fyldig lyd, tap-and-shake og op til 10 timer batteritid - Passer perfekt i taske eller lomme
BeoPlay P2 bluetooth speaker
From 134,21 EUR BeoPlay P2 personlig og ultrabærbar Bluetooth højttaler med stor fyldig lyd, tap-and-shake og op til 10 timer batteritid - Passer perfekt i taske eller lomme
Bose Omni Jewel Sattellite bordstander til påhæng af højttalere af serien Bose Lifestyle 650.
Bose Omni Jewel Sattellite table stand
From 67,04 EUR Bose Omni Jewel Sattellite bordstander til påhæng af højttalere af serien Bose Lifestyle 650.
Bose QuietComfort 25 til musik og opkald med Apple enheder. QC25 er markedets bedste og mest populære noise cancelling hovedtelefoner.
BOSE QuietComfort 25 Head phones for Apple
From 268,55 EUR Bose QuietComfort 25 til musik og opkald med Apple enheder. QC25 er markedets bedste og mest populære noise cancelling hovedtelefoner.
Bose QuietComfort 25 til musik og opkald med Samsung og Android enheder. QC25 er markedets bedste og mest populære noise cancelling hovedtelefoner.
Bose QuietComfort 25 Headphones for Android
From 268,01 EUR Bose QuietComfort 25 til musik og opkald med Samsung og Android enheder. QC25 er markedets bedste og mest populære noise cancelling hovedtelefoner.
Klip ledningen over, og slip din musik fri med Bose SoundLink Around-ear bluetooth hovedtelefoner! Nu i nyt forbedret design med klassens bedste lyd.
Bose SoundLink Around-Ear II Bluetooth head phones
From 240,47 EUR Klip ledningen over, og slip din musik fri med Bose SoundLink Around-ear bluetooth hovedtelefoner! Nu i nyt forbedret design med klassens bedste lyd.
Yderst advanceret rum-korrektions processor fra anmelderroste DSPeaker til både subwoofer og stereo setups.
DSPeaker Anti-Mode 2.0 Stereo processor
From 779,05 EUR Yderst advanceret rum-korrektions processor fra anmelderroste DSPeaker til både subwoofer og stereo setups.
Dynaudios nye Emit M30 gulvhøjttaler, er et ægte
Dynaudio Emit M30 floorstanding speakers
From 1.208,94 EUR Dynaudios nye Emit M30 gulvhøjttaler, er et ægte
Kompakt hovedtelefonsforstærker og 32-bit/384 kHz DAC der får det absolut bedste frem i dine hovedtelefoner.
Emotiva Big EGO USB DAC
From 268,55 EUR Kompakt hovedtelefonsforstærker og 32-bit/384 kHz DAC der får det absolut bedste frem i dine hovedtelefoner.
Hegel  H360 er en
Hegel H360 amplifier (2x 250W, 8 Ohm)
From 4.432,61 EUR Hegel  H360 er en
Hegel Röst med OLED display, RC8 fjernbetjening og SoundEngine teknologi - Röst er baseret på flagskibet Hegel H360, dog med mindre effekt.
Hegel Röst amplifier (2x 75W, 8 Ohm)
From 1.745,77 EUR Hegel Röst med OLED display, RC8 fjernbetjening og SoundEngine teknologi - Röst er baseret på flagskibet Hegel H360, dog med mindre effekt.
Smart, stilren clock radio med stort, tydeligt 1.2
Ices ICR-240 clock radio
From 21,36 EUR Smart, stilren clock radio med stort, tydeligt 1.2
Lækkert D500 højttalersystem fra Jamo som enten 5.1 eller 7.1 surround. Inkl. kraftig 12
Jamo D500 Surround system
From 1.007,43 EUR Lækkert D500 højttalersystem fra Jamo som enten 5.1 eller 7.1 surround. Inkl. kraftig 12
Trådløse sportsøretelefoner med Bluetooth og lang batteritid. Reflect Contour har en fantastisk pasform og sidder som limet fast til ørerne.
JBL Reflect Contour in-ear headphones
From 87,19 EUR Trådløse sportsøretelefoner med Bluetooth og lang batteritid. Reflect Contour har en fantastisk pasform og sidder som limet fast til ørerne.
Her får du STOR lyd fra et kompakt 5.0/5.1 system. Klipsch Quintet har i sin femte generation nået et nyt højdepunkt, både hvad angår lyd og design.
Klipsch Quintet surroundsystem
From 402,89 EUR Her får du STOR lyd fra et kompakt 5.0/5.1 system. Klipsch Quintet har i sin femte generation nået et nyt højdepunkt, både hvad angår lyd og design.
Premiere RP-160M levere fed hjemmebio/musik lydkvalitet, i ægte Klipsch stil, fra et kompakt design med en 6.5
Klipsch Reference Premiere RP-160M bookshelf speakerset
From 603,87 EUR Premiere RP-160M levere fed hjemmebio/musik lydkvalitet, i ægte Klipsch stil, fra et kompakt design med en 6.5
Kraftfuld lyd fra et letvægts aluminium design, til den audiophile. Reference X12i kommer med mikrofon og tre-knaps fjernbetjening til Apple.
Klipsch Reference X12i headphone
From 241,68 EUR Kraftfuld lyd fra et letvægts aluminium design, til den audiophile. Reference X12i kommer med mikrofon og tre-knaps fjernbetjening til Apple.
Klipsch RW-1 er meget mere end en multirumshøjttaler. En hornladet diskant og en 5
Klipsch RW-1 wireless speaker
From 201,38 EUR Klipsch RW-1 er meget mere end en multirumshøjttaler. En hornladet diskant og en 5
Luksuriøs multirums højttaler fra Klipsch, udført i ægte træfinér, med kobber drejeknapper. Et klassisk design, kombineret med moderne teknologi.
Klipsch The Three wireless speaker
From 470,06 EUR Luksuriøs multirums højttaler fra Klipsch, udført i ægte træfinér, med kobber drejeknapper. Et klassisk design, kombineret med moderne teknologi.
Lindy HDMI 4K Audio Extractor med ARC og MHL der gør det muligt at trække digital lyd ud af et HDMI ARC signal fra et TV.
Lindy HDMI audio axtractor
From 73,75 EUR Lindy HDMI 4K Audio Extractor med ARC og MHL der gør det muligt at trække digital lyd ud af et HDMI ARC signal fra et TV.
Er Bronze 1 ikke helt nok, er Monitor Audio Bronze 2 helt sikkert noget for dig. Med en større 6.5
Monitor Audio Bronze 2 shelf speaker
From 402,89 EUR Er Bronze 1 ikke helt nok, er Monitor Audio Bronze 2 helt sikkert noget for dig. Med en større 6.5
Monitor Audio Silver 2 shelf/stand speaker - Demo pair
From 536,70 EUR
Stor og kraftfuld Bluetooth højttaler fra Onkyo med multirum og netværksfunktioner. NCP-302 har en indbygget ChromeCast samt Spotify Connect og Tidal.
Onkyo NCP-302 wirless audio system
From 268,55 EUR Stor og kraftfuld Bluetooth højttaler fra Onkyo med multirum og netværksfunktioner. NCP-302 har en indbygget ChromeCast samt Spotify Connect og Tidal.
Onkyo TX-8130 er en populær stereo receiver med kraftig forstærker og zone tilslutning og pladespiller indgang.
Onkyo TX-8130 stereo receiver
From 441,85 EUR Onkyo TX-8130 er en populær stereo receiver med kraftig forstærker og zone tilslutning og pladespiller indgang.
Classic seriens mindste model, er bestemt ikke en lille højttaler! 40.2 levere varen ubesværet, med et stort lydbillede og masser af dynamik.
PIEGA Classic 40.2 floorspeaker
From 1.679,14 EUR Classic seriens mindste model, er bestemt ikke en lille højttaler! 40.2 levere varen ubesværet, med et stort lydbillede og masser af dynamik.
Classic centeren matcher Classic 3.0, 5.0, 7.0 og skal betragtes som den måske vigtigste brik i et surroundsystem.
PIEGA Classic Center speaker
From 470,06 EUR Classic centeren matcher Classic 3.0, 5.0, 7.0 og skal betragtes som den måske vigtigste brik i et surroundsystem.
Højttaleren der gør såvel kvinder som mænd bløde i knæene. Aluminiums designet, kombineret med båndsystemet giver både en visuel og unik lydoplevelse.
PIEGA Coax 30.2 floor standing speaker - DEMO PAIR
From 5.373,54 EUR Højttaleren der gør såvel kvinder som mænd bløde i knæene. Aluminiums designet, kombineret med båndsystemet giver både en visuel og unik lydoplevelse.
Coax 90.2 kommer med det store C1 koaxiale system, der giver en endnu mere autentisk gengivelse.
PIEGA Coax 90.2 floor standing speaker - DEMO PAIR
From 9.403,79 EUR Coax 90.2 kommer med det store C1 koaxiale system, der giver en endnu mere autentisk gengivelse.
Premium 1.2 er den første højttaler der introducere det anerkendte LDR2642MKII båndmodul! Den kompakte størrelse gør 1.2 utrolig placeringsvenlig.
PIEGA Premium 1.2 bookshelf speakers
From 1.343,28 EUR Premium 1.2 er den første højttaler der introducere det anerkendte LDR2642MKII båndmodul! Den kompakte størrelse gør 1.2 utrolig placeringsvenlig.
Premium 3.2 tager dig med ind i high-end sfæren, hvor der normalvis kun findes store klossede højttalere. Lad dig imponere af denne diskrete højttaler
PIEGA Premium 3.2 floor speaker
From 873,09 EUR Premium 3.2 tager dig med ind i high-end sfæren, hvor der normalvis kun findes store klossede højttalere. Lad dig imponere af denne diskrete højttaler
Premium 5.2 er den kompromisløse og anmelderroste design højttaler. LDR2642MKII båndmodulet sikrer en krystalklar og detaljerig oplevelse.
PIEGA Premium 5.2 floorspeaker
From 1.208,94 EUR Premium 5.2 er den kompromisløse og anmelderroste design højttaler. LDR2642MKII båndmodulet sikrer en krystalklar og detaljerig oplevelse.
Den sidste brik i Premium serien er center højttaleren, der selvfølgelig også kommer med LDR2642MKII båndmodulet.
PIEGA Premium Center Large
From 940,26 EUR Den sidste brik i Premium serien er center højttaleren, der selvfølgelig også kommer med LDR2642MKII båndmodulet.
Kompakt udgave af Premium centeren med 2 x 4
PIEGA Premium Center Small
From 738,75 EUR Kompakt udgave af Premium centeren med 2 x 4
Når kun det bedste er godt nok. 500W forstærker og to solide 10
PIEGA PS 2 subwoofer
From 1.880,65 EUR Når kun det bedste er godt nok. 500W forstærker og to solide 10
Design og høj lydkvalitet forenet! Den elegante aluminums højttaler TMicro 5, levere en lydoplevelse, man slet ikke forventer af denne størrelse.
PIEGA TMicro 5 floorspeakers
From 671,57 EUR Design og høj lydkvalitet forenet! Den elegante aluminums højttaler TMicro 5, levere en lydoplevelse, man slet ikke forventer af denne størrelse.
Høj, flot og stilren. Når det virkelig gælder vil TMicro 6 imponere, den fylder nemt et stort rum med en ren og fyldig lyd.
PIEGA TMicro 6 floorspeakers
From 1.208,94 EUR Høj, flot og stilren. Når det virkelig gælder vil TMicro 6 imponere, den fylder nemt et stort rum med en ren og fyldig lyd.
7 kanals klasse-D surround receiver fra Pioneer, med 160W pr. kanal og understøttelse af nyeste surroundformater samt multirums løsning.
Pioneer SC-LX501 AV receiver
From 1.007,43 EUR 7 kanals klasse-D surround receiver fra Pioneer, med 160W pr. kanal og understøttelse af nyeste surroundformater samt multirums løsning.
Nyt mikrosystem fra Pioneer i et elegant nordisk design. Det velspillende alt-i-et system har både CD, FM og Bluetooth.
Pioneer X-CM56 stereo system
From 268,55 EUR Nyt mikrosystem fra Pioneer i et elegant nordisk design. Det velspillende alt-i-et system har både CD, FM og Bluetooth.
Udover optiske og koaxiale indgange, er denne DAC også forsynet med micro-USB port. Perfekt all-round DAC til selv bedre stereo anlæg.
Pro-Ject DAC Box USB
From 133,67 EUR Udover optiske og koaxiale indgange, er denne DAC også forsynet med micro-USB port. Perfekt all-round DAC til selv bedre stereo anlæg.
Pro-Ject Debut Carbon med Ortofon OM-10 pickup i farven blå!
Pro-Ject Debut Carbon turntable (OM-10 cartridge) - SUMMER S...
From 308,31 EUR Pro-Ject Debut Carbon med Ortofon OM-10 pickup i farven blå!
Pro-ject VT-E (R) opretstående vertikal-pladespiller der også kan væghænges med en 8,6
Pro-Ject VT-E R vertical turntable
From 254,58 EUR Pro-ject VT-E (R) opretstående vertikal-pladespiller der også kan væghænges med en 8,6
MOVEit med Wi-Fi & Bluetooth kan kobles sammen til et multi-room system, som let styres fra den gratis SACKit Player app.
SACKit MOVEit Wi-Fi & Bluetooth speaker
From 174,51 EUR MOVEit med Wi-Fi & Bluetooth kan kobles sammen til et multi-room system, som let styres fra den gratis SACKit Player app.
SB13-Ultra er en vild kompakt subwoofer fra SVS og blæser bogstavelig talt alle konkurrenter til side i samme prisklasse. 13½
SVS SB13 Ultra subwoofer
From 1.343,28 EUR SB13-Ultra er en vild kompakt subwoofer fra SVS og blæser bogstavelig talt alle konkurrenter til side i samme prisklasse. 13½
SVS Ultra centeren er designet til at være den perfekte partner til SVS Ultra Tower.
SVS Ultra Center speaker
From 537,23 EUR SVS Ultra centeren er designet til at være den perfekte partner til SVS Ultra Tower.
System Audio Saxo 1 er en fantastisk reol højttaler der på trods af sin beskedne størrelse, levere stor lyd.
System Audio Saxo 1 compact speaker
From 201,38 EUR System Audio Saxo 1 er en fantastisk reol højttaler der på trods af sin beskedne størrelse, levere stor lyd.
Tilslut ConX WiFi adapter til hvilket som helst anlæg eller radio via AUX og få adgang til internetradio, Spotify og multirum via Tivoli ART appen.
Tivoli Audio ConX ART WiFi adaptor
From 67,04 EUR Tilslut ConX WiFi adapter til hvilket som helst anlæg eller radio via AUX og få adgang til internetradio, Spotify og multirum via Tivoli ART appen.
Tivoli Cube kan anvendes som en standard WiFi/bluetooth højttaler, eller som en multirumshøjttaler i et større Tivoli Audio ART system.
Tivoli Audio Cube ART wireless speaker
From 161,08 EUR Tivoli Cube kan anvendes som en standard WiFi/bluetooth højttaler, eller som en multirumshøjttaler i et større Tivoli Audio ART system.
Model One Digital er fremtidens bordradio. Her er alt inkl ART multirum indbygget. Lydkvaliteten er i top og radioen er udført i lækker møbelkvalitet.
Tivoli Audio Model One Digital radio
From 294,88 EUR Model One Digital er fremtidens bordradio. Her er alt inkl ART multirum indbygget. Lydkvaliteten er i top og radioen er udført i lækker møbelkvalitet.
Tivoli ORB kan anvendes som en standard WiFi/bluetooth højttaler, eller som en multirumshøjttaler i et større Tivoli Audio ART system.
Tivoli Audio Orb ART wireless speaker
From 174,51 EUR Tivoli ORB kan anvendes som en standard WiFi/bluetooth højttaler, eller som en multirumshøjttaler i et større Tivoli Audio ART system.
Yamaha A-S2100 kommer i et ægte Hi-Fi retro design - og den fuldt balancerede konstruktion, vil kunne tilfredsstille selv den mest kræsne lytter.
Yamaha A-S2100 Integrated amplifier (2x 160W, 4 Ohm)
From 2.014,99 EUR Yamaha A-S2100 kommer i et ægte Hi-Fi retro design - og den fuldt balancerede konstruktion, vil kunne tilfredsstille selv den mest kræsne lytter.
Kraftfuld integreret forstærker fra Yamaha. A-S801 har en højtydene 32bit DAC og indbygget RIAA for tilslutning af en pladespiller.
Yamaha A-S801 Integreret forstærker (2x160W 4 Ohm)
From 737,40 EUR Kraftfuld integreret forstærker fra Yamaha. A-S801 har en højtydene 32bit DAC og indbygget RIAA for tilslutning af en pladespiller.
ISX-80 kan fungere som en selvstændig streamings højttaler eller i en multirumsløsning via MusicCast. Kan både væghænges eller stilles på en hylde.
Yamaha Restio ISX-80 music system
From 322,29 EUR ISX-80 kan fungere som en selvstændig streamings højttaler eller i en multirumsløsning via MusicCast. Kan både væghænges eller stilles på en hylde.
Yamaha RX-S601D er en Slank 5.1-kanals netværksreceiver med høj lydkvalitet, DAB+ radio og alle de smarte netværks funktioner.
Yamaha RX-S601D slim surround receiver with DAB+
From 537,23 EUR Yamaha RX-S601D er en Slank 5.1-kanals netværksreceiver med høj lydkvalitet, DAB+ radio og alle de smarte netværks funktioner.
D-ILA Hjemmebiograf 3D projektor fra JVC med et kontrastforhold på 40.000:1. Projektoren er 4K ready via e-shift teknologi og HDMI/HDCP 2.2.
JVC DLA-X5500 projector
From 3.760,90 EUR D-ILA Hjemmebiograf 3D projektor fra JVC med et kontrastforhold på 40.000:1. Projektoren er 4K ready via e-shift teknologi og HDMI/HDCP 2.2.
Loewe Bild 3 i en 48 tommers udgave med Ultra-HD LED panel, Digital Audio Link og elegant bordfod som standard. Leveres i enten Grafitgrå eller lys-grå
LOEWE Bild 3.48 LED TV, DAL
From 2.216,51 EUR Loewe Bild 3 i en 48 tommers udgave med Ultra-HD LED panel, Digital Audio Link og elegant bordfod som standard. Leveres i enten Grafitgrå eller lys-grå
Projecta ProCinema 16:9 manuel screen with high contrast scr...
From 376,02 EUR
Proffesional 4-way amplifier with active returnpath. Perfect for Cable TV installation.
DKT Comega DA-4PMR antenna amplifier, 4-way
From 61,66 EUR Proffesional 4-way amplifier with active returnpath. Perfect for Cable TV installation.
Maximum DA-2100 er en indendørs LTE godkendt DVB-T antenne til modtagelse af terrestrisk TV i flot simpelt og design.
Maximum DA-2100 indoor antenna for DVB-T/DAB (active 20 dB)
From 25,39 EUR Maximum DA-2100 er en indendørs LTE godkendt DVB-T antenne til modtagelse af terrestrisk TV i flot simpelt og design.
Satellitmodtager DVB-S/S2 MPEG-4 HD - Mulighed for PVR (optagefunktion). HDMI samt Scart udgang for tilslutning til ældre tv.
Maximum XO-30 S satellite receiver
From 53,60 EUR Satellitmodtager DVB-S/S2 MPEG-4 HD - Mulighed for PVR (optagefunktion). HDMI samt Scart udgang for tilslutning til ældre tv.
DVB-S Zapperboks til VIASAT med ViaPlay understøttelse i HDTV. let tilslutning via HDMI og simpel opsætning. NB: KRÆVER VIASAT abonnement.
Samsung SMT-S5140 Viasat receiver
From 80,47 EUR DVB-S Zapperboks til VIASAT med ViaPlay understøttelse i HDTV. let tilslutning via HDMI og simpel opsætning. NB: KRÆVER VIASAT abonnement.
Satellitmodtager DVB-S/S2 MPEG-4 HD med conax kortlæser - Mulighed for PVR (optagefunktion) samt tidsforskydning via USB.
Triax S-207 CX HD satellite receiver
From 73,75 EUR Satellitmodtager DVB-S/S2 MPEG-4 HD med conax kortlæser - Mulighed for PVR (optagefunktion) samt tidsforskydning via USB.
Kicker designet giver en klar lyd i lave frekvenser, mens mudrede midt frekvenser bliver absorberet. Resultatet er en stærk og meget fokuseret lyd.
Sonitus Kicker 2.0, drum absorber
From 20,02 EUR Kicker designet giver en klar lyd i lave frekvenser, mens mudrede midt frekvenser bliver absorberet. Resultatet er en stærk og meget fokuseret lyd.
Vogels THIN 545 er et slankt og fleksibelt vægbeslag med 3 drejeled og tilt. Kan anvendes til fladskærme med en størrelse på 40-65
Vogels THIN 545 TV wallbracket
From 281,98 EUR Vogels THIN 545 er et slankt og fleksibelt vægbeslag med 3 drejeled og tilt. Kan anvendes til fladskærme med en størrelse på 40-65
 
    Gazelle 2009 Gazelle 2010 Gazelle 2011
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce  
AV-Connection A/S  •  Kaervej 71-73  •  DK-6400 Soenderborg  •  Denmark  •  Tel. +45 7442 1078  •  E-mail: info@av-connection.com 
Dankort VISA VISA Electron Mastercard Maestro Diners Club MobilePay ViaBill
© Copyright AV-Connection A/S. All images and texts on the website are copyright protected and copying contents without written authorisation is illegal and will be prosecuted. 
All productprices are incl. 25% danish VAT/Tax. 
Return to Main page | Sitemap