Special offers | AV-Connection
 
AV-Connection
  Home Return goods EAN invoice Shops Information
Login
AV-Connection E-mærket
 
 
 
Video Audio Pro AV Antenna AV furniture Cables & Plugs Electrical  
New products at AV-Connection
Sale, offers and demo goods by AV-Connection
 
Show products by brand
E-mærket
 

Tilbud og restsalg

AV-Connection tilbud og udsalgHos AV-Connection er der altid mulighed for at finde nogle gode tilbud. Vi har et stort salg og derfor også løbende udskiftninger i hvad vi lagerfører, samt vi ofte opkøber restpartier og derfor vil der altid være noget spændende i tilbudslisten. Se nogle af de aktuelle tilbud i listen nedenunder.

God tilbudsjagt!

Se aktuelle demovarer på udsalg hos AV-Connection Odense og AV-Connection Sønderborg.


Tilbuds sektioner

Demo- og returvarer Video Audio Pro AV Antenna AV furniture Cables & Plugs Electrical

The Almando Multiplay Surround makes it possible to connect a full 5.1 speakersystem from B&O to a TV of any kind using HDMI (ARC).
Almando Multiplay Surround Decoder
From 872,72 EUR The Almando Multiplay Surround makes it possible to connect a full 5.1 speakersystem from B&O to a TV of any kind using HDMI (ARC).
Hegel HD12 er en avanceret DAC med indbygget forforstærker der gør det muligt at koble den direkte til et par aktive højttalere eller effektforstærker
Hegel HD12 DSD D/A converter with preamplifier
From 806,28 EUR Hegel HD12 er en avanceret DAC med indbygget forforstærker der gør det muligt at koble den direkte til et par aktive højttalere eller effektforstærker
Konverter et HDMI ARC signal fra et TV til et analogt stereo output med denne Lindy konverter.
Lindy HDMI ARC to stereo audio converter
From 73,84 EUR Konverter et HDMI ARC signal fra et TV til et analogt stereo output med denne Lindy konverter.
Ultra HD HDMI 2.0 splitter Lindy with 2 or 4 outputs that supports 1080p and 4K.
Lindy Ultra HD HDMi 2.0 splitter
From 49,63 EUR Ultra HD HDMI 2.0 splitter Lindy with 2 or 4 outputs that supports 1080p and 4K.
Smart lille USB hub til at koble op til 4 ekstra USB 2.0 enheder til en computer.
Lindy USB 2.0 Mini Hub, 4 ports
From 6,72 EUR Smart lille USB hub til at koble op til 4 ekstra USB 2.0 enheder til en computer.
Udover optiske og koaxiale indgange, er denne DAC også forsynet med micro-USB port. Perfekt all-round DAC til selv bedre stereo anlæg.
Pro-Ject DAC Box USB
From 133,82 EUR Udover optiske og koaxiale indgange, er denne DAC også forsynet med micro-USB port. Perfekt all-round DAC til selv bedre stereo anlæg.
The Almando Multiplay Surround makes it possible to connect a full 5.1 speakersystem from B&O to a TV of any kind using HDMI (ARC).
Almando Multiplay Surround Decoder
From 872,72 EUR The Almando Multiplay Surround makes it possible to connect a full 5.1 speakersystem from B&O to a TV of any kind using HDMI (ARC).
BeoPlay A6 og dens unikke form er designet til en moderne livsstil og så fylder den hele rummet med en fyldig lyd uanset hvor du befinder dig i rummet
BeoPlay A6 speaker
From 739,57 EUR BeoPlay A6 og dens unikke form er designet til en moderne livsstil og så fylder den hele rummet med en fyldig lyd uanset hvor du befinder dig i rummet
Bose Omni Jewel Sattellite bordstander til påhæng af højttalere af serien Bose Lifestyle 650.
Bose Omni Jewel Sattellite table stand
From 73,84 EUR Bose Omni Jewel Sattellite bordstander til påhæng af højttalere af serien Bose Lifestyle 650.
Bose SoundSport er hovedtelefoner udviklet til træning. Praktisk udformning, vand- og svedbestandig og uovertruffen lydkvalitet.
Bose SoundSport in-ear headset for Android
From 100,73 EUR Bose SoundSport er hovedtelefoner udviklet til træning. Praktisk udformning, vand- og svedbestandig og uovertruffen lydkvalitet.
Fleksibelt vægbeslag til Sonos PLAY 5 G2, med 20 graders tilt og mulighed for at dreje 60 grader (30 grader til hver side).
Flexson Vægbeslag for Sonos Play 5 G2
From 65,77 EUR Fleksibelt vægbeslag til Sonos PLAY 5 G2, med 20 graders tilt og mulighed for at dreje 60 grader (30 grader til hver side).
Hegel HD12 er en avanceret DAC med indbygget forforstærker der gør det muligt at koble den direkte til et par aktive højttalere eller effektforstærker
Hegel HD12 DSD D/A converter with preamplifier
From 806,28 EUR Hegel HD12 er en avanceret DAC med indbygget forforstærker der gør det muligt at koble den direkte til et par aktive højttalere eller effektforstærker
Letvægts sportshovedtelefoner med bluetooth. Reflect Mini BT er svedsikre og designet med ørepropper der ikke stikker ud af ørene. 8 timers batteritid
JBL Reflect Mini BT inear headphones
From 73,84 EUR Letvægts sportshovedtelefoner med bluetooth. Reflect Mini BT er svedsikre og designet med ørepropper der ikke stikker ud af ørene. 8 timers batteritid
Her får du STOR lyd fra et kompakt 5.0/5.1 system. Klipsch Quintet har i sin femte generation nået et nyt højdepunkt, både hvad angår lyd og design.
Klipsch Quintet surroundsystem
From 470,05 EUR Her får du STOR lyd fra et kompakt 5.0/5.1 system. Klipsch Quintet har i sin femte generation nået et nyt højdepunkt, både hvad angår lyd og design.
Kraftfuld lyd fra et letvægts aluminium design, til den audiophile. Reference X12i kommer med mikrofon og tre-knaps fjernbetjening til Apple.
Klipsch Reference X12i headphone
From 241,95 EUR Kraftfuld lyd fra et letvægts aluminium design, til den audiophile. Reference X12i kommer med mikrofon og tre-knaps fjernbetjening til Apple.
Er Bronze 1 ikke helt nok, er Monitor Audio Bronze 2 helt sikkert noget for dig. Med en større 6.5
Monitor Audio Bronze 2 shelf speaker
From 403,34 EUR Er Bronze 1 ikke helt nok, er Monitor Audio Bronze 2 helt sikkert noget for dig. Med en større 6.5
Monitor Audio Silver 1 shelf speaker - Demo pair
From 470,59 EUR
Monitor Audio Silver 2 shelf/stand speaker - Demo pair
From 537,29 EUR
Højttaleren der gør såvel kvinder som mænd bløde i knæene. Aluminiums designet, kombineret med båndsystemet giver både en visuel og unik lydoplevelse.
PIEGA Coax 30.2 floor standing speaker - DEMO PAIR
From 5.379,54 EUR Højttaleren der gør såvel kvinder som mænd bløde i knæene. Aluminiums designet, kombineret med båndsystemet giver både en visuel og unik lydoplevelse.
Coax 90.2 kommer med det store C1 koaxiale system, der giver en endnu mere autentisk gengivelse.
PIEGA Coax 90.2 floor standing speaker - DEMO PAIR
From 9.414,29 EUR Coax 90.2 kommer med det store C1 koaxiale system, der giver en endnu mere autentisk gengivelse.
Stabilitetsfod/bundplade til Piega højttalere i Coax og Premium serien. Prisen er pr. sæt og leveres inkl. spikes.
PIEGA LTD bottom plate incl. spikes
From 336,09 EUR Stabilitetsfod/bundplade til Piega højttalere i Coax og Premium serien. Prisen er pr. sæt og leveres inkl. spikes.
Premium 5.2 er den kompromisløse og anmelderroste design højttaler. LDR2642MKII båndmodulet sikrer en krystalklar og detaljerig oplevelse.
PIEGA Premium 5.2 floorspeaker
From 1.344,78 EUR Premium 5.2 er den kompromisløse og anmelderroste design højttaler. LDR2642MKII båndmodulet sikrer en krystalklar og detaljerig oplevelse.
High quality A/D Phono Box S RIAA and pre-Ject preamplifier with both analog inputs and digital outputs.
Pro-Ject A/D Phono Box S RIAA amplifier (MM/MC)
From 174,70 EUR High quality A/D Phono Box S RIAA and pre-Ject preamplifier with both analog inputs and digital outputs.
Pro-ject VT-E (R) opretstående vertikal-pladespiller der også kan væghænges med en 8,6
Pro-Ject VT-E R vertical turntable
From 308,66 EUR Pro-ject VT-E (R) opretstående vertikal-pladespiller der også kan væghænges med en 8,6
Den mest brugervenlige Rega pladespiller til dato. Rega Planar 1 kommer med en helt ny udviklet tonearm og den velspillende Rega Carbon Pick-up.
Rega Planar 1 pladespiller
From 281,76 EUR Den mest brugervenlige Rega pladespiller til dato. Rega Planar 1 kommer med en helt ny udviklet tonearm og den velspillende Rega Carbon Pick-up.
Rotel A12 har samme egenskaber og design som sin storebror A14, dog med en lidt lavere udgangeffekt på 2x60W og en 24-bit/192kHz DAC.
Rotel A12 stereo amplifier
From 672,32 EUR Rotel A12 har samme egenskaber og design som sin storebror A14, dog med en lidt lavere udgangeffekt på 2x60W og en 24-bit/192kHz DAC.
Rotel RB-1582 MKII Stereo Power amplifier 2x 200W Class A/B
From 1.344,78 EUR
SB13-Ultra er en vild kompakt subwoofer fra SVS og blæser bogstavelig talt alle konkurrenter til side i samme prisklasse. 13½
SVS SB13 Ultra subwoofer
From 1.479,27 EUR SB13-Ultra er en vild kompakt subwoofer fra SVS og blæser bogstavelig talt alle konkurrenter til side i samme prisklasse. 13½
Helsinki er det nyeste medlem i Vifa familien. Den kombinerer et karakteristisk, kompakt design, robuste materialer og overlegen lydkvalitet.
Vifa Helsinki portable speaker
From 241,95 EUR Helsinki er det nyeste medlem i Vifa familien. Den kombinerer et karakteristisk, kompakt design, robuste materialer og overlegen lydkvalitet.
Yamaha A-S2100 kommer i et ægte Hi-Fi retro design - og den fuldt balancerede konstruktion, vil kunne tilfredsstille selv den mest kræsne lytter.
Yamaha A-S2100 Integrated amplifier (2x 160W, 4 Ohm)
From 2.017,24 EUR Yamaha A-S2100 kommer i et ægte Hi-Fi retro design - og den fuldt balancerede konstruktion, vil kunne tilfredsstille selv den mest kræsne lytter.
ISX-80 kan fungere som en selvstændig streamings højttaler eller i en multirumsløsning via MusicCast. Kan både væghænges eller stilles på en hylde.
Yamaha Restio ISX-80 music system
From 334,75 EUR ISX-80 kan fungere som en selvstændig streamings højttaler eller i en multirumsløsning via MusicCast. Kan både væghænges eller stilles på en hylde.
Kraftig stereo receiver fra Yamaha bygget på de samme high-end teknolgier fra AS-2000 forstærkeren.
Yamaha RS-700 Stereo receiver
From 402,00 EUR Kraftig stereo receiver fra Yamaha bygget på de samme high-end teknolgier fra AS-2000 forstærkeren.
Yamaha RX-S601D er en Slank 5.1-kanals netværksreceiver med høj lydkvalitet, DAB+ radio og alle de smarte netværks funktioner.
Yamaha RX-S601D slim surround receiver with DAB+
From 537,83 EUR Yamaha RX-S601D er en Slank 5.1-kanals netværksreceiver med høj lydkvalitet, DAB+ radio og alle de smarte netværks funktioner.
Yamaha T-D500 er en brugervenlig FM og DAB+ tuner i retro design, der matcher AS serien.
Yamaha T-D500 FM Tuner
From 305,16 EUR Yamaha T-D500 er en brugervenlig FM og DAB+ tuner i retro design, der matcher AS serien.
YAS 105 er en flot og velspillende soundbar til montering direkte på væggen under et TV eller på et TV bord. God bas på trods af den lille størrelse.
Yamaha YAS-105 Sound bar
From 215,05 EUR YAS 105 er en flot og velspillende soundbar til montering direkte på væggen under et TV eller på et TV bord. God bas på trods af den lille størrelse.
Prisvenligt tab-tension lærred fra Elite Screens i god kvalitet med glasfiber gain 1.1 dug og fjernbetjening.
Elite Screens Saker Tab-Tension 16:9 electric screen
From 470,59 EUR Prisvenligt tab-tension lærred fra Elite Screens i god kvalitet med glasfiber gain 1.1 dug og fjernbetjening.
Projecta ProCinema 16:9 manuel screen with high contrast scr...
From 376,44 EUR
Proffesional 4-way amplifier with active returnpath. Perfect for Cable TV installation.
DKT Comega DA-4PMR antenna amplifier, 4-way
From 65,77 EUR Proffesional 4-way amplifier with active returnpath. Perfect for Cable TV installation.
Sagemcom RTi95-500 digital DVB-T2 modtager til både Boxer-TV eller Free-to-air kanaler med indbygget 500 GB harddisk til optagelser
Sagemcom RTi95-500 DVB-T2 receiver with 500 GB harddisk
From 268,85 EUR Sagemcom RTi95-500 digital DVB-T2 modtager til både Boxer-TV eller Free-to-air kanaler med indbygget 500 GB harddisk til optagelser
DVB-S Zapperboks til VIASAT med ViaPlay understøttelse i HDTV. let tilslutning via HDMI og simpel opsætning. NB: KRÆVER VIASAT abonnement.
Samsung SMT-S5140 Viasat receiver
From 113,65 EUR DVB-S Zapperboks til VIASAT med ViaPlay understøttelse i HDTV. let tilslutning via HDMI og simpel opsætning. NB: KRÆVER VIASAT abonnement.
LTE aproved DVB-T antenna with 45 elements. 17 dB (passive), 32 dB (active) gain with Boss teknic.
Televes DAT-HD BOSS 790 DVB-T antenna
From 64,55 EUR LTE aproved DVB-T antenna with 45 elements. 17 dB (passive), 32 dB (active) gain with Boss teknic.
Netdel til at drive aktive antenner, der kræver en spænding på 24V. Bør bruges sammen Televes antenner, som f.eks. DAT-HD 45.
Televes PicoKom 5795 indoor power supply for 24V active ante...
From 26,76 EUR Netdel til at drive aktive antenner, der kræver en spænding på 24V. Bør bruges sammen Televes antenner, som f.eks. DAT-HD 45.
Triax UFO 150 antennen er den direkte afløser for alle de tidligere UFO 140 antenner fra Triax, som har været vores mest solgte digitale antenne.
Triax UFO 150 LTE antenna for DVB-T/FM/DAB+ antenna (active ...
From 44,25 EUR Triax UFO 150 antennen er den direkte afløser for alle de tidligere UFO 140 antenner fra Triax, som har været vores mest solgte digitale antenne.
TV beslag/ophæng med 3 drejeled og kip, typisk beregnet til 35-55
Vogels WALL 2245 TV wall mount
From 134,36 EUR TV beslag/ophæng med 3 drejeled og kip, typisk beregnet til 35-55
Rullebord i 3 højder til LCD/plasma med 3 hylder og universal adapter til skærme med størrelse på mellem 36
Vogels Pro PB TV/Monitor movable table/trolley
From 201,60 EUR Rullebord i 3 højder til LCD/plasma med 3 hylder og universal adapter til skærme med størrelse på mellem 36
Vogels THIN 545 er et slankt og fleksibelt vægbeslag med 3 drejeled og tilt. Kan anvendes til fladskærme med en størrelse på 40-65
Vogels THIN 545 TV wallbracket
From 282,30 EUR Vogels THIN 545 er et slankt og fleksibelt vægbeslag med 3 drejeled og tilt. Kan anvendes til fladskærme med en størrelse på 40-65
 
    Gazelle 2009 Gazelle 2010 Gazelle 2011
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce  
AV-Connection A/S  .  Kaervej 71-73  .  DK-6400 Soenderborg  .  Denmark  .  Tel. +45 7442 1078  .  E-mail: info@av-connection.com 
Dankort VISA VISA Electron Mastercard Maestro Diners Club MobilePay ViaBill
© Copyright AV-Connection A/S. All images and texts on the website are copyright protected and copying contents without written authorisation is illegal and will be prosecuted. 
All productprices are incl. 25% danish VAT/Tax. 
Return to Main page | Sitemap